SISUSTUS - JA AKUSTIIKKASUUNNITTELU

Tejeda 2 - Juha Vakkilainen - AK-Taulucenter

Tarjoamme asiakkaillemme ammattilaisten apua sisustus- ja akustiikkasuunnitteluun.

Sisustussuunnittelussa kumppaneinamme toimii sisustuksen ammattilaisia eri puolilla Suomea.

Suunnittelu voi sisältää sinulle sopivien tuotteiden valintaa ja niiden oikeaa sijoittelua, kuva-aiheiden ja värien suunnittelua, sekä tarvittaessa suurempien sisustus- ja myös kalustamiskokonaisuuksien hallintaa.

Suunnittelemme ja toteutamme tilojesi akustiikkaratkaisut. Akustiikkasuunnittelu sisältää paljon muutakin kuin ulkonäkö edellä hankittavia akustiikkapaneeleita. Meillä akustiikan hallinnassa on kyse äänten heijastumisesta, ääniaaltojen etenemisestä ja niiden vaimenemisesta, yleensäkin haitallisen melun käyttäytymisestä ja huonetilassa ja sen hallitsemisesta.

Akustiikan hallinnalla tavoitellaan yleensä tilan akustista toimivuutta ja viihtyisyyttä – esimerkiksi kokoustilassa puheäänten selkeyttä, sekä esim. yritysten ja julkisten tilojen ruokailutiloissa puheen sekä ruokailuvälineiden kilahdusten äänten vaimentamista.

Lahden satama auringonlasku 1 - Jari Sokka - AK-Taulucenter
Vesijärvi 2 - Juha Vakkilainen - AK-Taulucenter

Musiikin harrastajat arvostavat hyvää akustiikkaa musiikin kuunteluun tai soittamiseen tarkoitetuissa tiloissa.

Huonetilan käyttötarkoitus ja muoto vaikuttavat oleellisesti suunnitteluun. Ääni etenee tilassa sekä suoraan äänilähteestä että heijastuen tilan seinä-, katto- ja lattiapinnoista.

Haitallisten äänten vaimentamisesta puhuttaessa käytetään yleisesti sanaa absorptio. Hyvä huoneakustiikka perustuu muun muassa absorboivien pintojen määrään ja niiden sopivaan sijoitteluun.

Pyydä lisätietoa palveluistamme!

Lähetä meille yhteystietosi niin olemme yhteydessä sinuun pikapuolin

  Haluatko meidän lähettävän sinulle uutiskirjeitä?
  YesNo

  Tai voit ottaa meihin yhteyttä: 

  Markus Niuranen
  050 579 5000
  [email protected]