meistä

AK-Taulucenter Oy on perustettu vuonna 2011. Yrityksen perustaja ja hänen ammattivalokuvaajapoikansa ottivat eri puolilta maailmaa kuvia luonnosta ja ihmisistä. Kuvista teetettiin  sisustustauluja ja taulut tuotiin Suomeen ja myytiin huonekaluliikkeille. Huonekaluliikkeet hoitivat sen jälkeen taulujen vähittäismyynnin.

Yrittäjä jäi eläkkeelle vuonna 2015, ja myi yrityksen nykyiselle omistajalleen Markus Niuraselle vuonna 2017. Seuraavana vuonna yrityksen toiminta-ajatusta kehitettiin eteenpäin. Tuote- ja palveluvalikoima haluttiin monipuolisemmaksi. Asiakkaille haluttiin tarjota pääosin kotimaisia luontokuvia. Kuvista ryhdyttiin itse valmistaan korkealaatuisia sisustustauluja ja monen tyyppisiä akustiikkaratkaisuja. Valmistuksessa hyödynnetään nyt mahdollisimman paljon kotimaisia laadukkaita raaka-aineita ja materiaaleja.

Tuotteet sopivat niin yrityskäyttöön kuin koteihinkin.

”Sisustusta Suomalaiseen Sielunmaisemaan” 

Yhteistyö kotimaisten huippuvalokuvaajien ja sisustussuunnittelu-toimistojen kanssa, sekä vankka kokemus erilaisten julkitilojen ja yritysten toimitilojen kalustamisesta ja sisustamisesta luovat vankan pohjan toiminnalle laadukkaiden akustiikkatuotteiden ja sisustustaulujen parissa.

Tutustu valokuvaajiemme tarinoihin ja henkilöprofiileihin klikkaamalla etusivun yläpalkista ”kuvaajat”-valikkoa. Voit myös seurata blogi-kirjoituksiamme joissa kerromme tarinoita upeiden valokuvien syntytilanteista.

Olemme ylpeitä suomen upeasta luonnosta ja nautimme intohimoisesti siellä liikkumisesta vapaa-ajallamme. Maalla, vesistöjemme äärellä sekä merellä. Tuotteillamme haluamme tuoda asiakkaidemme koteihin ja yritysten toimitiloihin suomalaisen luonnon monimuotoisuutta sekä vuodenaikojen tuomaa vaihtelua.

AK-Taulucenter Oy tarjoaa sisustustuotteita ja akustiikkaratkaisuja kotimaisten kuvaajien upeilla luontokuvilla. “Sisustusta Suomalaiseen Sielunmaisemaan”

 

 “Tuotteidemme osat valmistetaan pääosin yhteistyökumppaniemme tehtailla ja toimipisteissä tässä lähialueilla ja ne kootaan valmiiksi omissa tiloissamme. Valokuvat tuotteisiin tulostetaan sekä itse että yhteistyössä alan parhaiden tulostustalojen kanssa.  Kiilakehyksien ja akustiikasermien valmistukseen on käytetty suomalaista mäntyä. Akustiikapaneelien materiaaleista löytyy muun muassa kotimaista turvetta. Taulukankaina käytämme ainoastaan huippuluokan pitkäikäisiä puuvillapohjaisia Canvas-kankaita. Näin toimien tuemme myös muita alan kotimaisia yrityksiä”.

“Työn jälki tarkistetaan jokaisen tuotteen osalta erikseen”. 

Poikkeuksena edelliseen verkkokaupastamme löytyy sisustamiseen myös maalattuja öljyväritauluja. Nämä on hankittu meille valmiina tuotteina Keski-Euroopasta ja Kauko-Idästä”.

Tietoa meistä - AK-Taulucenter

“Valuing sustainability and visual longevity, our mission is to decorate your Finnish soul landscape and surround you with the wonders of the Finnish nature”

Markus Niuranen

CEO, AK-TAULUCENTER