PALVELUT

Tarjoamme koteihin ja yrityksille palveluita joiden ansiosta sisustustaulujen ja akustiikkaratkaisujen hankkiminen on nyt helppoa ja vaivatonta.

Asennuspalvelu

Asennuspalvelumme piiriin kuuluvat kaikki tuotteemme – niin pienimmät canvas-taulut kuin seinille ja kattoihin asennettavat suurimmat akustiikkapaneelitkin. Aina kilpailukykyisin hinnoin.

Helsinki Ryssänsaari - Mikael Rantalainen - AK-Taulucenter
Linnaistensuon pitkospuut auringonlasku - Jari Sokka - AK-Taulucenter

Sisustus- ja akustiikkasuunnittelu

Tarjoamme ammattilaisen apua sisustus- ja akustiikkasuunnitteluun. Suunnittelemme ja toteutamme tilojesi akustiikkaratkaisut. Yhteistyökumppaneinamme toimii sisustuksen ja akustiikan ammattilaisia eri puolilla Suomea. 

Taulujen vuokrauspalvelu

Meiltä saat taulut myös väliaikaiseen tai vaihtelevaan tarpeeseen. Liiketilan sisustus voi elää vuodenajan tai sesongin mukana. Vuokraamme sisustustauluja ja käymme vaihtamassa ne yhdessä sovituin välein mikäli haluat.

Lauttasaari auringonnousu talvi ja joutsenet - Jari Sokka - AK-Taulucenter
Senja 2 - Juha Vakkilainen

Kuvankäsittelypalvelu

Onko sinulla itse ottamasi valokuva jota haluaisit käsitellä niin että kuvasta poistettaisiin jotain tai siihen lisäisiin jotain? Tai haluaisit vain kuvan värisävyihin ja kirkkauteen muutoksia. “Fotoshoppaamme” kuvan ja valmistamme siitä taulun.

Valokuvauspalvelu

Etsitkö kotiisi tai yrityksesi tiloihin sisustuskuvaa, jonka kuva-aiheen haluaisit itse valita? Kauttamme voi tilata ammattivalokuvaajan kuvaamaan juuri ne kohteet, jotka haluat nähdä tauluissasi tai akustiikkapaneeleissasi.

Vesijärvi syksy vene - Jari Sokka - AK-Taulucenter
Vesijärvi 1 - Juha Vakkilainen - AK-Taulucenter

Erikoistuotteiden valmistus

Valmistamme tilauksesta erikoistuotteita parantamaan toimitilojesi akustiikkaa.