Korvaus valokuvaajille jokaisesta taulusta

AK-Taulucenter tekee yhteistyötä valikoitujen kotimaisten huippukuvaajien kanssa, ja haluaa samalla tukea kasvavaa suomalaista luontokuvausharrastusta.

Suomessa on vuoden 2020 aikana koettu osin Korona-pandemiasta johtuva luonnossa liikkumisen buumi. Kansallispuistomme ja retkeilyalueemme sekä kaikki lähiluonto ovat olleet entistä ahkerammassa käytössä. Samalla myös luonnon valokuvaaminen on lisääntynyt entisestään myös harrastajakuvaajien taholla. Sosiaalinen media on täynnä toinen toistaan hienompia kuvia. Niiden selaaminen ja katselu innostaa meistä monia kokeilemaan luontokuvaamista itsekin.

Luonnossa liikkumisen terveyttä edistävistä vaikutuksista puhutaan nykyään paljon. se onkin mainio tapa kohentaa sekä henkistä että fyysistä hyvinvointia – yksin rauhoittuen – tai vaikka koko perheen voimin.

Hienoja muistoja luonnosta ja retkistä voi helposti ikuistaa omalla kameralla, ja ripustaa ne vaikka canvas-tauluina oman kodin seinälle. Tilaa siis taulu itse ottamastasi kuvasta, tai selaa kuvagalleriaamme ja hanki mieleisesi taulu varustettuna yhteistyökumppaniemme ottamilla kuvilla. Kuvaajamme saavat korvauksen jokaisesta meiltä hankitusta tuotteesta.